تیلر دیزلی ورما 7 اسب گیربکسی استارتی مدل VTM-950E

VTM-950E Verma Diesel Tiller

(دیدگاه {{model.count}} کاربر)
تعداد
نوع
ویژگی‌های محصول
  • قدرت موتور (Power): 7 اسب
  • سوخت موتور (Motor Power Supply): گازوئیل
  • انتقال قدرت (Transmission Type): گیربکسی
  • عرض شخم زنی (Tilling scope): 80 الی 100 سانتیمتر
{{getPrice()|number}} تومان
لطفا ویژگی محصول را انتخاب نمایید
آماده ارسال ناموجود
  • {{value}}
کمی صبر کنید...

تیلر یا کولتیواتور دستگاهی است که برای شخم زدن زمین های کشاورزی جهت انجام امور زراعی و باغی مناسب می باشد.کولتیواتور رو با نام مینی تیلر نیز می شناسند. کولتیواتورها در دو نوع دیزلی و بنزینی موجود می باشند. نوع بنزینی آن برای زمین های کوچک و نوع دیزلی آن برای زمین های وسیع مورد استفاده قرار می گیرد.کولتیواتور دارای قدرت عالی ، راندمان کاری بالا و حمل و نقل آسان می باشد و متناسب با قدرتهای مختلف موتور وگیربکس آن، عملکردهای متفاوتی در عرض شخم زنی، عمق شخم زنی میتوان انتظار داشت.

تیلر یا کولتیواتور یا شخم زن ، همانطور که از اسم آن پیداست وسیله ای ایست که برای شخم زنی به خصوص در باغات تهیه شده است. این وسیله دارای ویژگی هایی است که مورد توجه بسیار باغداران و کشاورزان شده است. باغات ایران در بسیاری از مناطق دارای مساحت پایینی هستند. این ویژگی باعث می شود تا باغداران امکان خرید و استفاده از ادوات تراکتوری را نداشته باشند. پس تا قبل از دستگاه تیلر یا همان شخمزن مجبور به صرف هزینه های کارگری بسیار برای شخم زنی پای درختان می شدند. اما پس از ورود شخمزن باغی به ایران، و با توجه به قیمت مناسب آن، این محصول بسیار مورد توجه باغداران قرار گرفت. اما این تنها ویژگی این دستگاه نیست. شخمزنی با عمق و عرض مناسب یکی دیگر از این مزایاست. معمولا دستگاه کلتیواتور یا همان شخمزن می تواند تا عمق 30 سانتیمتر زمین را شخم بزند. این عمق برای کشت های باغی عمق بسیار مناسبی است و سبب تهویه مناسب خاک گشته و نفوذ آب و اکسیژن به خاک را تسریع می نماید. تیغه های دستگاه شخمزن باغی بسته به مدل و برند از 6 تا 10 ردیف تشکیل شده اند. که هر ردیف معمولا دارای 3 یا 4 تیغه است. یعنی از لحاظ تعداد کلی تیغه ها 24 الی 40 تیغه دارند. همیشه نصف تیغه ها در سمت راست و نصف دیگر در سمت چپ قرار می گیرند. در بسیاری از مدل های شخمزن، یکی از ردیف های هر طرف با قابلیت جداسازی تعبیه می شود. تا کاربر بتواند در تعیین عرض شخم خود نغییراتی را اعمال نماید.

دیگر مزیت دستگاه های شخم زن کم مصرف بودن آنها و هزینه نگهداری نسبتا پایین آنهاست. قابلیت حمل به مناطق دور دست و صعب العبور نیز از ویژگی های مهم این دستگاه است. دستگاه شخم زن یا تیلربه گونه ای طراحی شده است که موقع شخمزنی از ارتفاع پایینی برخوردار است. عملکرد در ارتفاع پایین و نیز عرض کار مناسب، سبب شده است که دستگاه شخمزن برای کار در پای درختان بیشتر مورد توجه قرار گیرد. همچنین امکان مانور پذیری بالا در پای درختان باعث می شود تا کاربر کنترل بیشتری در پای درخت داشته باشد. ویژگی دیگر دستگاه کلتیواتور باغی امکان نصب ادوات دیگر مانند سمپاش و تریلی است. این کاربرد ها که حتما مورد استفاده باغداران و کشاورزان است، سبب افزابش جذابیت این محصول برای کشاورزان و باغداران می گردد.


ویژگی های مثبت دستگاه کلتیواتور یا تیلر 

  • قیمت مناسب در مقایسه با تراکتور و هزینه های کارگری
  • هزینه نگهداری پایین در صورت استفاده صحیح
  • دارای عرض و عمق شخم مناسب برای باغات
  • قابلیت کنترل عرض شخم
  • مصرف سوخت پایین و آلایندگی پایین
  • قابلیت جابه جایی آسان به مناطق صعب العبور
  • ارتفاع عملکردی پایین و مناسب برای شخم پای درخت
  • امکان نصب و استفاده از سمپاش و تریلی
  • شخمزنی بصورت یکنواخت و کمک به رفع ناهمواری های باغ

موتور دستگاه های کلتیواتور 

موتور دستگاه شخمزن در دو نوع بنزینی و دیزلی عرضه می شوند. هر کدام از این موتورها دارای ویژگی های خاص مربوط به خود هستند. اگر از موتور بنزینی شروع کنیم، موتورهای بنزینی سبک تر و ارزان تر از موتورهای دیزلی هستند. در نتیجه کلتیواتورهای بنزینی هم ارزان تر از مدل های دیزلی به فروش می رسند. اما موتورهای بنزینی به دلیل ساختار داخلی خود، برای فشارهای کاری بالا مناسب نیستند. به همین دلیل این نوع شخمزن را برای کار مداوم و طولانی توصیه نمی کنیم. همچنین همانطور که قبلا اشاره شد، کلتیواتورهای بنزینی دارای وزن کمتری نسبت به مدل دیزلی است. همین امر باعث می شود تا برای زمین های سفت مدل دیزلی کارایی بهتری داشته باشد. پس برای اینکه بتوانید انتخاب درستی داشته باشید به نکات زیر توجه نمایید:

  • مساحت باغ یکی از فاکتورهای اساسی است. اگر باغ شما بیش از 2 هکتار می باشد، توصیه می شوداز تیلر دیزلی استفاده شود.
  • اگر زمین سفت می باشد یا گرد و خاک زیادی هنگام شخمزنی تولید میشود، مدل دیزلی برای شما انتخاب بهتری است.
  • اگر زمین دارای ناهمواری زیادی است توصیه می شود از مدل بنزینی بدلیل راحتی در کنترل استفاده شود.
  • در صورتی که نیاز به حمل و نقل روزانه دارید موتور بنزینی بدلیل حجم و وزن کمتر انتخاب بهتری است.
  • اگر مسئله ی جابجایی، ذخیره و نیز قیمت سوخت برای شما اهمیت دارد، مدل دیزلی گزینه ی بهتری خواهد بود.

گیربکس دستگاه های کلتیواتور 

شخم زن های باغی و زراعی دارای 3 نوع گیربکس می باشند. گیربکس تسمه ای، گیربکس کوپله ای بزرگ و گیربکس کوپله ای کوچک. گیربکس تسمه ای بیشتر روی تیلر کوچک سوار می شود. چون میزان انتقال قدرت آنها محدود می باشد. برخی از تیلرهایی با قدرت موتور 5/5 اسب بخار دارای همچین گیربکسی هستند. گیربکس کوپله ای کوچک روی موتورهایی با قدرت تا 7 اسب بخار نصب می شوند. گیربکس بزرگ کوپله ای بهترین نوع گیربکس در تیلرهای چینی است. این نوع گیربکس معمولا روی مدل هایی با قدرت موتور بالای 7 اسب بخار نصب می گردد. گیربکس بزرگ تحمل فشار کاری بیشتری را دارد. گیربکس ها همگی دارای 2 دنده جلو و 1 دنده عقب می باشند. اما نکته مهم دیگر که نیاز به اشاره دارند، شفت های خروجی انتهای گیربکس می باشند. از این شفت ها برای بستن دستگاه ها و کاربردهای دیگر استفاده می شود. اما سئوال اینجاست که این دو شفت چه تفاوتی با هم دارند؟ در جواب باید گفت یکی از شفت های خروجی همواره به تناسب با سرعت موتور چرخش دارد. یعنی حتی در صورت خلاص بودن دستگاه نیز کار خواهد کرد. تنها با گرفتن کلاچ می شود این شفت را متوقف نمود. از این شفت برای استفاده از سمپاش می توان استفاده کرد. اما شفت دیگر با توجه به حرکت شخمزن عملکرد دارد. یعنی اینکه با حرکت کردن دستگاه شخم زن شروع به حرکت نموده و با توقف آن متوقف می شود. برای استفاده از این شفت دستگاه تیلر شخمزن، فعلا استفاده خاصی در ایران نداریم. و بودن یا نبودن این شفت تاثیری در کار کرد تیلر نخواهد داشت.


سئوالات معمول خریداران در هنگام خرید تیلر 

چه مدل شخمزنی برای باغ من مناسب است؟

این قضیه بیشتر سلیقه ای است. مساحت زمین مورد استفاده و میزان کار با محصول اهمیت زیادی دارد. اگر مساحت زمین شما حدود 1 هکتار یا کمتر هست پیشنهاد ما تیلر بنزینی است. اگر مساحت شما بیش از 1 هکتار و کار شما برای شخم زنی زیاد می باشد، پیشنهاد ما تیلر دیزلی است. اگر زمین شما در هنگام استفاده سخت و محکم است، پیشنهاد ما تیلر دیزلی است. اگر گرد و خاک زیاد ممکن است در هنگام کار بلند شود، پیشنهاد ما تیلر شخم زن دیزلی است.

تیلر شخمزن بنزینی بخرم یا دیزلی؟

در صورتی که استفاده کمی از دستگاه شخمزن خواهید داشت، تیلر بنزینی می تواند پیشنهاد خوبی باشد.
اگر استفاده شما زیاد خواهد بود تیلر دیزلی انتخاب بهتری است.

تیلر چند اسب بخار بخرم خوبه؟

این سئوال بسیاری از خریداران دستگاه تیلر شخم زن می باشد. اما در حقیقت جواب این سئوال در پیش شما هست. اما قبل از انتخاب به موارد زیر توجه بفرمایید: تیلر های با اسب بالا سنگین تر هستند. پس برای زمین هایی با خاک سفت و استفاده هایی مثل بستن تریلی توصیه می شوند. شخمزن هایی باغی با توان پایین تر سبک هستند. در نتیجه برای زمین هایی با خاک نرم یا متوسط بهتر هستند. می توان از تریلی های سبک برای این تیلر ها استفاده کرد. اما این تیلرها کنترل بهتری هنگام شخمزنی دارند و کاربر را کمتر دچار خستگی می کنند.

قدرت موتور (Power)
7 اسب
سوخت موتور (Motor Power Supply)
گازوئیل
انتقال قدرت (Transmission Type)
گیربکسی
عرض شخم زنی (Tilling scope)
80 الی 100 سانتیمتر
عمق شخم زنی (Tilling Depth)
15 الی 30 سانتیمتر
تعداد تیغه (Blade)
32 عدد - 8×4
سایز چرخ (Wheel Size)
12 × 500
راه اندازی (Start)
استارت و هندل
نوع موتور (Engine Type)
چهار زمانه - تک سیلندر
مدل موتور (Engine Model)
178FE
ظرفیت موتور (Displacement)
296 سی سی
تعداد دنده (Gear Shifting)
دو دنده جلو - یک دنده عقب
سرعت چرخش (Rotational Speed)
1 عقب = 63 دور
1 جلو = 83 دور
2 جلو = 145 دور
حجم باک (Fuel Tank)
3.5 لیتر
حجم روغن (Engine oil capacity)
1.1 لیتر
حجم روغن گیبرکس (Gear Oil Capacity)
1.8 لیتر
فرمان قابل تنظیم (Direction adjust)
دارد - بالا و پایین ، چپ و راست
خاموش کن اضطرراری (Safe Stop)
دارد
سنسور سطح روغن (Oil Sensor)
دارد
کشور سازنده
چین

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...